Arkiv mned: januar 2013

Inspired

15.01.2013 @ 19:36 i Blogg 4 kommentarer

Hei, har planer om å få postet et innlegg om nye innkjøp snart, men har nettopp bestilt en ny pakke. Så da venter vi på at den kommer :D

I det siste har jeg vært så inspirert til så mye! Kansje aller mest til trening, men også til å reise. Savner USA noe forferdelig om dagene, selv om det er lenge siden jeg var der. Og da hjelper det heller ikke at jeg er skolelei som faen!


\\weheartit\\

livet som syk

11.01.2013 @ 19:50 i Blogg 0 kommentarer

Ingen oppdateringer i det siste, men de to siste dagene har jeg vært syk. Noe som er helt jævlig...
Kaldsvetting, feber, vond hals å konstant snufsing er faktisk til å gå på veggen av!  Og toppen av isfjellet er jo at jeg har klart å ødelegge negeln på stortåa mi IGJEN. Jeg dro ut på joggetur og ante fred og ingen fare, så kommer jeg hjem og BOOM. Tåa mi banka hele kvelden. Derfor har jeg brukt sykedagene mine til å sove, se 15 episoder av 90210 (så langt) og knaspre repsils. Noe som er ekstra kjipt med tanke på at jentegjengen har planlagt jentekveld i morgen. PLEASE gjør meg frisk til i morgen! 

Tumblr_m9w2p9suws1ryh7joo1_500_large

syns dette bilde passet bra til mine følelser for influensa akkuratt nå... 

Nå er syteinnlegget ferdig! 

Ny seng!

05.01.2013 @ 17:54 i Blogg 2 kommentarer

I dag våknet jeg av at pappa kom hjem med ny seng til meg! Så ble jeg kjempestressa fordi jeg var typ. 20 min. for sein til å se kampen til mitt eget lag. Men jeg kom meg i hallen , og vi vant! Når jeg kom hjem igjen var det å rydde og klargjøre rommet til den  nye senga. Jeg skrudde sammen og ordna alt selv og føler meg derfor som byggmester bob for øyeblikket. 

Førbilde. haha, nå ser jeg hvor rotete det var!

Etterbilde. Er såå fornøyd! Nå har jeg også ordna meg slik at stereoen er der du ser ledningene,
Sorry for dårlig bildekvalitet. Jeg tar de med kamera, men det vil ikke fokusere... 

04.01.2013

04.01.2013 @ 18:20 i Blogg 5 kommentarer

HEI BLOGGEN! åherre.. så. klein. 

Tenkte å prøve meg på ett innlegg nå ettersom jeg egentlig bare gleder meg på å få bloggen skikkelig i gang. Kan vell bare begynne med å fortelle om my magic day! Jeg har hatt en trøtt, grå, regnfull, kjedlig fredag, og nå håper jeg bare på å få avsluttet den med besteveninna. 

Herregud, jeg savner sol og varme! Her er bilde av meg og den omtalte besteveninna, Anja.

Nå er jeg så jævlig lei av skinna jeg må gå med etter håndballskade! Skal heldigvis på sykehuset mandag for røntgen og for å få svar på om det blir operasjon eller ikke.

Forhåpentligvis kommer jeg med ett litt mer optimistisk innlegg neste gang...

ane torine

ane torine 14, Gol
14-år gammel hyperaktiv og ustabil jente fra Midsund. Elsker vennene mine, familien min, håndball, mote og diverse annet. Blogger derfor om interessene mine og om hva jeg finner på når jeg er ute på nye eventyr! Håper du liker bloggen!

Søk

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits